Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de amploare a Poliției, la Alba Iulia: Percheziții la doi suspecți de furt din cimitir și controale în trafic

Publicat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune cu efective suplimentare.

Au fost aplicate 109 sancţiuni contravenţionale și au fost identificate 4 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni. Au avut loc și două percheziții domiciliare.

La data de 18 martie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune, cu efective mărite, care a avut drept scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea gradului de siguranţă rutieră.

La acţiune au participat 34 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră și ordine publică, care au fost sprijiniți polițiști locali, jandarmi, reprezentanți ISU, ITM și DSVSA, care au constatat 109 abateri contravenţionale.

Dintre sancţiunile contravenţionale, 13 au fost aplicate pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice și 96 la Legea 55/2020.

Suspecți de furt din cimitir

Cu ocazia acțiunii au fost identificați 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, toți din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea unui furt reclamat poliției la data de 16 martie 2021, de către reprezentanții unei societăți comerciale care execută lucrări de amenajare a cavourilor într-un cimitir din municipiu.

Se pare că, în după amiaza zilei de 14 martie 2021, cei 3 bărbați ar fi sustras două seturi de panouri folosite la turnarea cavourilor, în valoare de 8.000 de lei, pe care le-ar fi transportat la locuințele lor, pentru a le folosi în gospodărie.

Cu ocazia celor două percheziții efectuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la domiciliile persoanelor vizate de anchetă, au fost identificate bunurile sustrase.

Cercetările continuă.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax