Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Alba Iulia şi localităţi arondate. Controale la zeci de centre de colectare fier vechi şi unităţi de cazare

Publicat

politie

masini politie Poliţiştii din Alba Iulia au verificat joi peste 60 de societăţi comerciale, au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 2 infracţiuni, în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare ce a avut loc pe raza municipiului şi a localităţilor rurale arondate.

Joi, Poliția Municipiului Alba Iulia şi Secţiile de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos au desfăşurat o acțiune cu efective mărite, ce a avut ca scop creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, transmite IPJ Alba.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificate 49 de societăţi specializate în preluarea şi valorificarea deşeurilor feroase, 17 unităţi de cazare şi 12 agenţi de pază, fiind urmărită respectarea legislaţiei ce reglementează aceste categorii de activităţi.

Totodată, pentru creşterea siguranţei circulaţie pe drumurile publice, poliţiştii au acționat în mai multe filtre rutiere şi au controlat, în total, 79 de autovehicule.

Au fost constatate două infracțiuni şi au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 13.330 lei, din care 22 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 25 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

La acţiune au participat 28 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax