Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Alba Iulia şi localităţile rurale arondate. Amenzi de peste 13.000 lei

Publicat

masini politie

Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă publică. Au fost controlate 144 de autovehicule şi au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 13.000 de lei. Poliţiştii au constatat, în flagrant, o infracţiune şi au identificat doi autori de infracțiuni.  

Acţiunea s-a derulat marţi, în colaborare cu Secţiile de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos. Au participat, în total, 31 de poliţişti de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 725 de persoane, controlate 144 de autovehicule  şi verificate 5 societăţi comerciale şi 12 agenţi de pază.

În urma controalelor au fost constatate 62 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 13.140 lei, din care 7 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică şi 55 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au constatat, în flagrant delict, o infracţiune şi au identificat doi autori de infracțiuni de natură judiciară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax