Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Acțiune de amploare a Poliției la Câmpeni. Amenzi de peste 30.000 de lei și infractori prinși

Publicat

IPJ Alba a organizat în weekend o acţiune cu efective mărite în Câmpeni şi pe raza localităților rurale arondate. Polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 30.000 de lei, au confiscat 16 metri cubi de lemn și au identificat două persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

Potrivit IPJ Alba, acțiunea cu efective mărite a fost organizată vineri, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Câmpeni și Secţia 9 Poliţie Rurală Câmpeni, pentru creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere. La acțiune au participat și polițiști ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice precum și reprezentanți ai Ocolului Silvic Valea Arieșului.

Vezi și Lemn confiscat de Poliție și amendă pentru o firmă din Câmpeni care nu avea acte legale

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 211 persoane, controlate 166 de autovehicule şi verificate 15 societăţi comerciale.

Au fost constatate 49 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 30.705 lei, majoritatea amenzilor fiind aplicate pentru abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice (41).

Citește și ”Înarmat” cu o bară de fier, l-a amenințat cu moartea pe un bărbat, în magazin. Tânăr REȚINUT la Abrud

De asemenea, poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, iar în urma unui control efectuat la o societate comercială au confiscat 16 metri cubi de material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax