Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Cugir pentru sancţionarea şoferilor care opresc neregulamentar. Amenzi de 13.000 lei

Publicat

masini politie

Poliţia Oraşului Cugir a organizat o acţiune cu efective suplimentare, alături de jandarmi şi poliţişti locali, care a vizat în special creşterea siguranţei rutiere şi respectarea regulilor privind oprirea şi staţionarea. Au fost legitimate peste 100 de persoane şi au fost controlate 86 de autovehicule, amenzile depăşind valoarea de 13.000 lei.

Acţiunea s-a derulat în perioada 22 – 24 februarie 2019. La acţiune, alături de poliţiştii din Cugir, au participat poliţişti rutieri din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Alba, lucrători ai Poliţiei Locale Cugir şi jandarmi.

Au fost legitimate 139 de persoane, controlate 86 de autovehicule şi au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.330 lei.

Dintre amenzile aplicate, 23 au fost pentru încălcări ale normelor privind ordinea publică, iar 79 pentru încălcări ale normelor care reglementează oprirea, staţionarea şi parcarea pe raza oraşului Cugir. A fost reţinut un permis de conducere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax