Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei la Sebeş. Amenzi de aproape 20.000 de lei şi infractori prinşi

Publicat

masini politie

IPJ Alba şi Poliţia Municipiului Sebeş au desfășurat  în weekend o acţiune cu efective mărite, în municipiul Sebeş şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 19.630 lei şi au fost identificate trei persoane bănuite de săvârşirea de infracțiuni.

La acţiune au participat 30 de poliţişti care au fost sprijiniţi de jandarmi şi poliţişti locali.

Cu această ocazie au fost constatate 51 de abateri de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, sancţionate cu amenzi în valoare de 19.630 lei. Au fost reţinute 4 permise de conducere si două certificate de înmatriculare.  

De asemenea, poliţiştii au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au confiscat bunuri în valoare de  400 de lei.

Citeşte şi Doi tineri din Sebeş, în vizorul Poliţiei, după ce l-au lovit pe un localnic cu o bucată de lemn în cap, pe stradă

Una dintre acestea este un tânăr de 28 de ani, din municipiul Sebeş, bănuit de furt. În 18 februarie, acesta ar fi profitat de neatenția reprezentanţilor unui magazin din Sebeş şi ar fi sustras băuturi alcoolice şi produse alimentare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax