Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a Poliţiei pentru combaterea evaziunii fiscale. FILTRE pe drumurile naţionale şi CONTROALE la depozitele de carne, legume şi fructe

pol

Publicat

Poliţia Română a demarat o acţiune la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume şi fructe. La activități participă peste 800 de polițiști, potrivit unui comunicat IGPR. În Alba, miercuri, au fost organizate filtre pe principalele artere de circulaţie din judeţ, la care au participat aproximativ 20 de poliţişti. Au fost verificate condiţiile pentru transportul mărfurilor.
Miercuri dimineaţa, Direcţia de Investigare a Fraudelor, împreună cu Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi au demarat o acţiune la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu carne, produse din carne congelate, legume şi fructe.
La activitățile desfășurate la nivel național participă peste 800 de poliţişti.
Acţiunea desfășurată de polițiști vizează centrele comerciale en-gros din toată țara, numai în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov fiind verificate 18 astfel de centre.
De asemenea, sunt monitorizate transporturile acestor categorii de mărfuri, prin amplasarea de filtre, în echipe mixte compuse din poliţişti de investigare a fraudelor şi de la rutieră, pe principalele căi de acces, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, precum şi la punctele de frontieră.
În acest sens, sunt instituite filtre pe principalele rute de acces, care acţionează simultan cu echipele care efectuează verificările în teren.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax