Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de amploare a Poliției Sebeș. Infractori prinși și amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

Poliţia Municipiului Sebeş a desfășurat o acţiune pentru creșterea siguranței civice pe raza municipiului şi a localităţile rurale arondate. Au fost reținute trei persoane și au fost aplicate amenzi în valoare de peste 20.000 de lei.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au identificat și reținut 3 persoane bănuite de fapte de distrugere, agresiune sexuală și încălcarea ordinului de protecție.

Citește și Caz ciudat de agresiune sexuală la Sebeș: bărbat reținut, după ce a intrat într-o casă unde era o fetiță. Ce s-a întâmplat

De asemenea, polițiștii au făcut și o percheziție și au reușit să recupereze bunuri furate. S-a reușit recuperarea unui telefon mobil, în valoare de 2.600 de lei.

Vezi și Telefon scump, recuperat de polițiștii din Sebeș. Au făcut percheziții la locuința unui bărbat din Argeș

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost aplicate 101 amenzi,  în valoare totală de 23.865 lei, din care 93 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 privind liniștea publică, iar restul la alte acte normative.

Citește și ”Distrugătorul de păcănele”: patru aparate ”făcute praf” și pagube mari, opera unui bărbat din Sebeș

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi  investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de poliţişti locali.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax