Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba: aproape 500 de sancțiuni pentru șoferi și 25 de permise de conducere reținute

Publicat

Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba, pe raza întregului județ. Au fost aplicate 486 de sancțiuni contravenționale, au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier și au fost reținute 25 de permise de conducere.

În perioada 17 – 19 septembrie 2021, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente și depistarea conducătorilor auto care nu  respectă regimul legal de viteză sau nu poartă centura de siguranță.

Au fost aplicate 486 de sancțiuni contravenționale, din care 236 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 95 pentru neutilizarea centurii de siguranță și 155 pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 25 de permise de conducere, retrase 12 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii de la rutieră au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax