Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba Iulia, alături de jandarmi și luptătorii SAS: sute de mașini și persoane verificate

Publicat

mascati, politie

Polițiștii din Alba Iulia au desfășurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 14.300 lei şi au fost identificate și reținute 3 persoane bănuite de săvârşirea de fapte de furt. Domiciliile acestora au fost percheziționate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 august 2020, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate.

VEZI ȘI: Trei bărbați din Alba Iulia care au dat mai multe spargeri la firme din oraș, REȚINUȚI de poliție. Ce au reușit să fure

La acţiune au participat 50 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, poliţie rutieră și ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale precum și jandarmi și polițiști locali.

Au fost verificate 169 de autoturisme, au fost legitimate 228 de persoane și au fost efectuate 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de furturi in societăți comerciale.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 73 de sancţiuni de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14.310 lei.

Au fost reţinute 8 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare, iar poliţiştii au identificat și reținut 3 persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax