Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri din Alba Iulia: Amenzi de peste 33.000 de lei pentru șoferii care au încălcat legea

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune, cu efective mărite, pe raza municipiului și localităţilor rurale arondate. Au fost legitimate 171 de persoane, verificate 147 de autovehicule și au fost aplicate 125 de amenzi, pentru încălcarea normelor de circulație rutieră.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 august, în intervalul orar 07.00 – 13.00 și 15.00 – 21.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, care a avut ca scop creşterea siguranţei publice și prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost legitimate 212 persoane şi controlate 147 de autovehicule.

Polițiștii au constatat 125 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 33.465 de lei.

Dintre contravenţiile constatate, 101 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză,  2 pentru conducere sub influența alcoolului și 22 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reținute 6 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax