Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri în satele din Alba: Peste 400 de şoferi, mopedişti, căruţaşi şi biciclişti, amendaţi de oamenii legii

Publicat

Peste 400 de şoferi, mopedişti, căruţaşi şi biciclişti au fost amendaţi de poliţiştii rutieri din Alba, la sfârşitul săptămânii trecute. Amenzile sunt în valoare totală de 65.000 de lei. La acţiune au participat poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică din mediul rural, care au verificat, în satele din Alba, 709 conducători auto, 48 de conducători de mopede, 126 de căruţaşi şi 130 de biciclişti.

Pentru abateri constatate, au fost sancţionaţi contravenţional 305 conducători auto, 5 mopedişti, 69 de căruţaşi şi 41 de biciclişti, valoarea totală a amenzilor aplicate fiind de 65.414 lei.

Totodată, poliţiştii au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier, pe numele persoanelor ce le-au comis fiind întocmite dosare de cercetare penală.

La Mihalţ, sâmbătă, la ora 20.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe M.T., de 39 de ani, din Mihalţ, în timp ce conducea o motocicletă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost  testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui M.T. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul Smecherie

    marți, 08.10.2013 at 13:56

    Ma da e sat ! acol e voie sa bei si sa onduci …!

    Eu cand ma urc la volan beau o tarie sa prind curaj si o iau la goana pe drum cu 80-140 sau mai mult , de ce ? ca mi se rupe de lege si politie !

    Conduc si fara permis de 5 ani !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax