Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de amploare a polițiștilor și jandarmilor din Alba Iulia, în weekend. Controale extinse și zeci de amenzi

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au organizat o acțiune, cu efective mărite, pe raza municipiului  Alba Iulia și a localităților rurale arondate. Au fost aplicate 53 de amenzi, majoritatea pentru încălcarea normelor de circulație rutieră.

În perioada 26 – 27 martie 2022, polițiștii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, care a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor și prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost legitimate 132 de persoane şi controlate 161 de autovehicule, iar polițiștii au constatat 53 de abateri de natură contravențională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 11.785 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 45 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 la Legea 61 din 1991 privind ordinea și liniștea publică, iar una la alte acte normative.

La acțiune, alături de polițiști, au participat jandarmii.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 28.03.2022 at 19:37

    Acţiunea de îndepărtare a homleşilor care beau toată ziua în parc (vizavi de Profi) şi fac scandal până seara poate fi acţiune a Poliţiei ? Întreb,că mai mult nu pot face.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax