Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de amploare a poliţiştilor şi jandarmilor, în Alba Iulia. Oamenii legii au dat amenzi de peste 34.000 de lei şi au prins un minor care a furat din maşini

Publicat

Doi şoferi au rămas fără permis şi alţii s-au ales cu amenzi, în urma unei acţiuni organizate, marţi, de poliţiştii din Alba Iulia, în colaborare cu jandarmii. Un minor de 16 ani din municipiu a fost identificat de oamenii legii, ca suspect principal într-un caz de furt din maşină.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza de competenţă, în data de 5 februarie, între orele 7.00 – 11.00 şi 14.00-18.00, o acţiune ce a avut drept scop întărirea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi respectarea legislaţiei rutiere.

Au participat 48 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

Poliţiştii au aplicat 204 sancţiuni contravenționale, în valoare de 34.970 lei, cele mai multe (168) la O.U.G. 195 din 2002 privind circulaţia pe drumurile publice, urmată de 29 de sancţiuni la Legea 61 din 1991 privind ordinea publică.

Au fost reţinute două permise de conducere şi un certificat de înmatriculare şi au fost constatate două infracțiuni.

A fost identificat un minor de 16 ani, din Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea unui furt dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului Alba Iulia, faptă comisă în data de 22.11.2012.

Din cercetări a rezultat că minorul, pe timp de noapte, a sustras din portbagajul unui autoturism parcat pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia, o trusă cu scule, un flex şi două maşini de găurit, prejudiciul estimat de persoana păgubită fiind în valoare de 1.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile sustrase.

Faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax