Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE: Acțiune de căutare – salvare la Decea. Mobilizare de forțe pentru găsirea unei tinere de 18 ani dispărute

Publicat

Pompieri, polițiști și jandarmi din Alba au fost mobilizați joi, în jurul orei 18:50, pentru a căuta o fată în vârstă de 18 ani, cu tulburări psihice, pierdută în zona Decea.

UPDATE, ora 19:40 – Potrivit IPJ Alba, la data de 18 iulie 2019, în jurul orei 17:38 polițiștii din Aiud au fost sesizați prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu un autoturism în direcția Aiud – Cluj, pe raza localității Decea, fiica ei, în vârstă de 18 ani, care suferă de depresie, a coborât din autoturism și a fugit într-un lan de porumb.

Tânăra a fost găsită și i se acordă îngrijiri de specialitate.

UPDATE, ora 19:20 – Persoana căutată a fost găsită și este evaluată de echipajul SMURD. Nu se cunosc alte detalii privind situația creată.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detasamentul de Pompieri Aiud intervine pentru căutarea unei persoana de sex feminin, în vârstă de 18 ani, cu tulburări psihice, pierdută în zona Decea.

Se intervine cu o autospecială de prima intervenție a comandantului și o autospecială SMURD B2 cu 8 subofițeri și 1 voluntar.

În acțiunea de căutare – salvare sunt implicate și efective ale poliției și jandarmeriei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax