Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de donare de sânge organizată de preoții și credincioșii protopopiatului Aiud

Publicat

Numeroși clerici și credincioși din cuprinsul protopopiatului Aiud, însoțiți de către părintele protopop Ioan Bogdan, au fost prezenți marți la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, pentru a dona sânge.

”Și de această dată, comunitatea credincioșilor din Lunca Mureșului a fost la înălțime, la campanie participând un însemnat număr de enoriași din localitate, alături de familia părintelui paroh Petre Sărmașiu.

Creșterea și fortificarea duhovnicească a omului presupune, pe lângă harul primit de la Hristos, credință și fapte bune.

Donarea de sânge poate fi considerată, pe drept cuvânt, o faptă lucrătoare prin iubire, întrucât reprezintă un gest umanitar ce nu poate fi evaluat în bani, valoarea vieții oricăruia dintre noi fiind incomensurabilă.

La ora actuală, sângele nu poate fi înlocuit cu altceva din cauza structurii sale complexe și a numeroaselor funcții îndeplinite în organism.

Observând situația conflictuală din lume, putem vedea foarte ușor fragilitatea vieții” a transmis preotul Nicolae Aloman, citat de Reîntregirea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax