Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de ecologizare a dealului Mamut cu voluntari, anunțată de Primăria Municipiului Alba Iulia

Publicat

Primăria municipiului Alba Iulia pornește un proiect de ecologizare a orașului, intitulat „Împreună curățăm Alba Iulia”.

Prima acțiune din cadrul acestui nou proiect va avea loc marți, 27 iunie, începând cu ora 15:00 și va avea loc pe dealul Mamut.

La această acțiune de ecologizare sunt așteptați în jur de 120 de voluntari, din rândul elevilor, studenților, angajaților primăriei și nu numai.

Proiectul este finanțat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu.

„Participanții vor contribui la curățarea unei zone de pe dealul Mamut, având ca scop promovarea unui comportament responsabil față de mediu.

Prin astfel de demersuri, Municipiul Alba Iulia își propune să încurajeze comunitatea  locală să aibă grijă de natură și să se bucure de un mediu natural verde și curat.

După finalizarea acțiunii de curățenie, sacii care vor conține gunoaiele colectate vor fi ridicați de către o firma de salubritate din Alba Iulia.

Pe parcursul anului 2023, Municipiul Alba Iulia intenționează să extindă astfel de acțiuni de ecologizare și în alte zone ale orașului, continuând eforturile de promovare a unui mediu înconjurător curat și sustenabil”, au transmis reprezentanții primăriei în cadrul unui comunicat publicat pe pagina web a instituției.

În cazul în care condițiile meteorologice nu vor permite desfășurarea acțiunii, aceasta va fi reprogramată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax