Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Razie in cluburi de noapte. Poliţiştii au luat la control localurile publice din Alba Iulia

Publicat

pol

[bannergarden id=”42″]Poliţiştii din Alba au controlat localurile publice din Alba Iulia. Aceştia au legitimat, într-o singură noapte, 264 de persoane şi au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 7.400 de lei.

În noaptea de 10/11 martie, între orele 23.30 şi 3.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum şi prevenirea infracţiunilor şi a accidentelor rutiere.

La acţiune au participat 60 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, intervenţie rapidă, sprijiniţi de poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi 10 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, care au efectuat controale în 14 localuri publice din Alba Iulia şi au legitimat 264 de persoane.

Au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.400 de lei, din care 2 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 4 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor şi 8 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

A fost confiscată suma de 1.947 lei, iar 28 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, unde au fost implementate în bazele de date criminalistice.


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax