Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de prevenire a accidentelor în Alba: Patru permise de conducere reţinute și amenzi în valoare de peste 8.000 de lei

Publicat

Patru șoferi au rămas fără permis de conducere și alți aproape 50 au fost sancționați de polițiștii din Alba, în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere desfășurate miercuri.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba împreună cu poliţiştii Serviciului Transporturi Feroviare Alba au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.

S-a acţionat pe raza municipiilor Aiud şi Blaj precum şi în orașele Teiuş, Ocna Mureş și Cugir, fiind aplicate 52 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 8.320 lei, din care 6 pentru nerespectarea prevederilor legale privind trecerea la nivel cu calea ferată.

De asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax