Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere în Alba Iulia: Amenzi de mii de lei și mai multe permise de conducere reținute de polițiști

Publicat

politie

În cadrul unei acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, organizată marți, de polițiștii din Alba Iulia, au fost aplicate 57 de amenzi în valoare de aproape 8.000 de lei. Cu aeastă ocazie, 3 conducători auto au rămas fără permis.

Poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au organizat marți, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor în care sunt implicaţi pietonii.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 57 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.905 lei, dintre acestea 24 fiind aplicate pietonilor care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

3 conducători auto au rămas fără permis, din care unul pentru neacordare de prioritate pietonilor, unul pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru consum de alcool.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax