Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de prevenire a furturilor de struguri la Jidvei: 12 persoane, din Veseuş prinse la furat. Au reuşit să culeagă aproape 3 tone de struguri

Publicat

struguri vie La Jidvei, furtul de struguri este în „floare”. Sâmbătă, poliţiştii din Jidvei au prins în flagrant 12 persoane, toate din localitatea Veseuş în timp ce culegeau şi transportau cu căruţele, struguri furaţi dintr-o fermă viticolă din comună. Au fost recuperate aproape 3 tone de struguri.

Sâmbătă, poliţiştii din Jidvei au organizat pe raza de competenţă, o acţiune de prevenire şi combatere a furturilor de produse agricole de pe câmp.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistate 12 persoane, din Veseuş, în timp ce furau sau transportau cu ajutorul unor căruţe, struguri furaţi din ferme viticole situate pe raza comunei, aparţinând unei societăţi comerciale din Jidvei.

Poliţiştii au identificat şi recuperat cantitatea totală de 2.905 kilograme de struguri, în valoare totală de 8.715 lei iar faţă de cele 12 persoane depistate au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax