Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de tip ”Blitz” pe DN 1, între Alba Iulia și Aiud. Polițiștii au reținut patru permise de conducere

Publicat

Arhivă foto

Polițiștii din Alba au acționat sâmbătă, 4 noiembrie, pe DN 1, între Alba Iulia și Aiud, pentru prevenirea accidentelor cauzate de viteza excesivă sau neadaptarea la condiţiile de drum. Au fost reținute patru permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data 4 noiembrie 2023, între orele 15,00 – 19,00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au acționat, pe DN 1, pe sectorul de drum cuprins între Alba Iulia și Aiud, într-o acțiune de tip Blitz.

Acțiunea a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum.

În cele 4 ore de acțiune, polițiștii au depistat 23 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, 13 care au încălcat alte reguli privind circulația pe drumurile publice, au reținut 4 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Dintre permisele de conducere reținute, două au fost pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră.

Acțiunile pentru creșterea siguranței rutiere vor fi intensificate pe durata săptămânii care a început.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax