Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune de verificare a contractelor de salubrizare, demarată la Teiuș. Apelul administrației locale către cetățeni

Publicat

Polițiștii locali din Teiuș au demarat o acțiune de verificare a existenței contractelor de salubrizare, au transmis miercuri reprezentanții administrației locale. Potrivit acestora, toți cetățenii au obligația să aibă contract de colectare a deșeurilor menajere și a celor reciclabile cu operatorul RER-VEST. 

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 101/2006, actualizată, privind serviciul de salubrizare a localităților, toți cetățenii au obligația să aibă contract de colectare a deșeurilor menajere și a celor reciclabile, contract încheiat cu operatorul unic de salubrizare în speță, RER VEST.

În acest sens, în baza obligațiilor impuse de lege, Poliția Locală Teiuș a demarat acțiunea de verificare a existenței contractelor de salubrizare. Pe această cale, în scopul evitării situațiilor neplăcute generate de aplicarea amenzilor prevăzute de legislația în vigoare, facem un apel către toți cetățenii orașului Teiuș de a respecta legea care prevede în mod expres încheierea contractelor, apelând de urgență la serviciile operatorului unic, al cărui punct de lucru este situat pe strada Decebal ( vis a vis de scoala generală), online pe www.retim.ro, secțiunea contracte sau pot fi apelați la dispecerat central 0256499490, call center 0374885692 .

Pentru a evita într-un viitor extrem de apropiat, creșterea puternică a prețului la serviciul de salubrizare, facem un apel serios tuturor cetățenilor din orașul nostru, care locuiesc la bloc sau locuințe familiale, să realizeze colectarea selectivă a gunoiului pe fracții cunoscute – deșeu menajer, ambalaje sticlă, ambalaje carton, pet-uri și doze de aluminiu, conform programului de colectare deja cunoscut, totul în scopul reducerii cantității de deșeu menajer și al creșterii cantității de deșeuri reciclabile.

Problema deșeurilor este de maximă actualitate, ne privește pe toți și nu poate fi un subiect de presiune ori politic, mai ales dacă dorim să trăim într-un oraș curat!

Pentru orice informații contactați operatorul unic sau telefonul primăriei 0258/851101, respectiv Politia Locala 0726/1288938”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ADI T Insalubris

    miercuri, 02.02.2022 at 19:21

    Daca va trebui aocierea aiuristica cu ADI T SALUBRIS, condusa culmea de la Cugir, aica de la pnl, acum hranitiva cu gunoiul ! Cine nu gandeste, se murdareste !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax