Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de voluntariat pentru curăţarea şi văruirea bordurilor din Ocna Mureş

Publicat

Bordurile aflate în zona centrală a oraşului Ocna Mureş au fost curăţate şi văruite, marţi, în cadrul unei acţiuni de voluntariat la care au participat copii şi inspectorii clubului “Exploratori pentru viitor”. Tot în cadrul acestei acţiuni, s-a început vopsirea balustradei metalice dinspre Uioara de Sus.

Marţi, 11 septembrie, pe raza oraşului Ocna Mureş s-a desfăşurat o activitate de voluntariat având ca participanţi copii şi instructori ai clubului „Exploratori pentru viitor”, club aflat sub tutela Bisericii Adventiste de Ziua Şaptea. Acest club desfăşoară activităţi turistice, culturale, sportive, sociale si comunitare.

Scopul acţiunii la care au participat 19 copii si 3 instructori, majoritatea din Aiud, a fost de a curăţa şi vărui bordurile aflate în zona centrală (străzile Cloşca şi Nicolae Iorga) şi s-a desfăşurat în cadrul Programului „Tinserv”. Acesta este un program al copiilor de la clubul „Exploratori pentru viitor” care cuprinde activităţi de voluntariat în cadrul serviciilor comunitare. Acţiunea a beneficiat de sprijin financiar din partea Parohiei Ortodoxe „Naşterea Maicii Domnului” din cartierul Soda din Ocna Mureş.
S-a început, de asemenea, vopsirea balustradei metalice dinspre Uioara de Sus. Acţiunea a fost coordonată de pastorul Ştefan Ioan Pelin din Ocna Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax