Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune în Alba, pentru depistarea maşinilor furate. Poliţiştii au găsit un autoturism ce dispăruse din Spania şi au dat amenzi de peste 10.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Alba au găsit o maşină furată din Spania şi au dat amenzi de peste 10.000 de lei, în cadrul unei acţiuni de amploare privind depistarea autovehiculelor sustrase din ţară şi din Europa, desfăşurată în perioada 26-28 septembrie.

Acţiunea s-a desfăşurat cu prioritate pe drumurile naționale din judeţ, cu polițiști de investigații criminale, de ordine publică și rutieri din cadrul IPJ Alba. Aceştia au controlat 33 de persoane fizice autorizate și/sau societăţi comerciale care desfăşoară activităţi de dezmembrări de autovehicule scoase din uz şi care comercializează autovehicule second-hand.

De asemenea, au organizat 22 de filtre, în care au oprit și verificat 245 de autoturisme şi 378 de persoane.

Au constatat patru infracțiuni, printre acestea fiind depistarea unui autovehicul furat din Spania în data de 14 iulie 2010. Pentru diferite încălcări ale normelor legale în vigoare constatate, polițiștii au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a de 10.740 lei, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax