Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba: 16 șoferi au rămas fără permise după ce au depășit neregulamentar. Peste 150 au fost amendați pentru alte abateri

Publicat

actiune politia rutiera alba Miercuri, 16 şoferi au rămas fără permisele de conducere, după ce au fost prinşi de poliţiştii rutieri din judeţul Alba, în timp ce depăşeau neregulamentar. Alţi 159 s-au ales cu amenzi pentru nerespectarea altor reguli de circulaţie.

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba precum şi poliţiştii birourilor şi compartimentelor rutiere de la poliţiile municipale şi orășenești au acţionat, miercuri, pe raza întregului judeţ, în zonele cu risc de producere a accidentelor rutiere cauzate de depăşiri neregulamentare.

Cu ocazia acesteia acţiuni au fost aplicate 175 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 17.535 lei, din care 16 conducătorilor auto care s-au angajat în depăşiri neregulamentare.

Complementar amenzii, faţă de cei 16 şoferi ce nu a respectat regulile privind depăşirea, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 30 de zile.

Depăşirea neregulamentară reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere în ţara noastră.

“Pentru siguranţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la traficul rutier, poliţia vă recomandă să respectaţi toate regulile privind circulaţia pe drumurile publice”, transmit IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax