Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune IPJ Alba: 39 de permise reținute și peste o mie de amenzi pentru șoferii care nu au purtat centura de siguranță sau pentru alte abateri

Publicat

politie

politisti masina politie rutiera politiaPoliţiştii rutieri din Alba au dat peste 1.200 de amenzi pentru şoferi, dintre care 400 pentru nepurtarea centurii de siguranţă, în cadrul unei acţiuni preventive, valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 258.210 lei. Totodată, oamenii legii au reţinut 39 de permise şi alte 37 de certificate de înmatriculare.

437 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional, în ultima săptămână, pentru neutilizarea centurii de siguranță şi a dispozitivelor de retenţie omologate. Acţiunea poliţiştilor din judeţul Alba s-a desfăşurat în conformitate cu Programul Organizaţiei Poliţiei Europene TISPOL.

În perioada 14 – 20 martie 2016, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop impunerea respectării prevederilor legale cu privire la portul centurii de siguranţă şi reducerea riscului rutier de victimizare a participanţilor la trafic.

Activitatea a făcut parte din campania preventivă iniţiată, în plan naţional, „Alege Viaţa!”, în conformitate cu calendarul de activităţi din anul 2016 a Organizaţiei Poliţiilor Europene TISPOL.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat şi sancţionat 1.201 abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 437 au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranţă.

Au fost reţinute 39 de permise de conducere, retrase 37 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 14 infracţiuni, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 258.210 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax