Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba. Amenzi de peste 15.000 lei și 11 permise de conducere reținute, pentru depăşiri neregulamentare şi alte abateri

Publicat

actiune masina politia 1Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră au continuate şi la sfârşitul săptămânii trecute. Poliţiştii rutieri din Alba au dat amenzi în valoare totală de peste 15.000 de lei. 11 şoferi au rămas fără permise pentru depăşire neregulamentară.

În noaptea de 18/19 martie, între orele 20.00-4.00, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia împreună cu poliţiştii secţiilor de poliţie rurală Galda de Jos și Vințu de Jos au organizat, pe raza localităţilor rurale din competenţă, o acţiune ce a avut drept scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea conducătorilor auto ce comit abateri de la normele rutiere, în special a celor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Pe durata acţiunii, au fost aplicate 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.735 lei, din care două pentru conducere sub influenţa alcoolului, 9 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, iar restul pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Tot sâmbătă, 18 martie, poliţiştii Secţiei 3 Politie Rurală Aiud au organizat o acţiune, pe DN 1, pe raza comunei Mirăslău.

Cu această ocazie, au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 7.975 lei, din care 8 pentru depăşire neregulamentară, 4 pentru stare tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor, iar restul pentru alte abateri.

Conducătorilor auto depistaţi în timp ce efectuau depăşiri neregulamentare, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, le-au fost reţinute permisele de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax