Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba, la Sebeș. Polițiștii au confiscat 47 de kilograme de articole pirotehnice

avatar

Publicat

Publicitate

IPJ Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Sebeş şi în localităţile rurale din competenţa. Au fost verificate 18 de societăţi comerciale şi 68 de autovehicule şi au fost efectuate două percheziţii domiciliare. Au fost confiscate 47 de kilograme de articole pirotehnice şi 4,6 metri cubi de material lemnos şi au fost aplicate amenzi în valoare de 14.535 lei.

La acţiune au participat şi poliţişti locali şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă Alba.

La data de 14 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş precum şi în localităţile rurale arondate Secţiei de Poliţie Rurală 7 Sebeş.

La acţiune au participat 34 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, de poliţişti locali şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Cu această ocazie au fost controlate 68 de autovehicule, 18 societăți comerciale şi au fost legitimate 139 de persoane.

De asemenea, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, iar poliţiştii au identificat 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost aplicate 61 de sancţiuni, în valoare totală de 14.535 lei, din care 46 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar în urma controalelor efectuate în trafic, poliţiştii au reținut, în vederea confiscării, 4 permise de conducere, au retras două certificate de înmatriculare şi au confiscat 4,6 metri cubi de material lemnos.

Polițiștii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani, din Sebeş, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

Pentru documentarea activităţii sale infracționale, poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului, ocazie cu care au identificat şi ridicat, în vederea confiscării, 47.841 de articole pirotehnice (47 de kilograme).

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de 37 lit. a din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr din Alba. A prezentat polițiștilor o legitimație falsă de cămin

avatar

Publicat

politie

Un tânăr de 21 de ani, din Alba, este cercetat de polițiștii din Cluj-Napoca pentru că a prezentat o legitimație falsă de cămin. Fapta s-a întâmplat în urma unui control la căminele studențești din Mărăști.Potrivit IPJ Cluj ,un tânăr de 21 ani, jud. Alba, a prezentat o legitimaţie de cămin ca fiind a sa, desi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

TOP 2018 – universități din România. Pe primul loc, universitatea preferată de majoritatea absolvenților din Alba

avatar

Publicat

universitatea babes bolyai iarna ubb

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca domină și în acet an clasamentul universităților din România. Pe locul al doilea se află Universitatea din București, iar pe al treilea este Universitatea Politehnică din București. Clasamentul a fost publicat de Asociația Cercetătorilor Ad Astra și arată situația instituțiilor de învățământ superior din România, pe baza a 9 rankinguri internaționale.26 de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Botoşani, suspect de înşelăciunie, prins de jandarmii din Alba, după ce a furat dintr-un magazin

avatar

Publicat

actiune politie

Un bărbat din Botoşani a fost identificat de doi jandarmi aflaţi în timpul liber, ca suspect într-un caz de înşelăciune. Şi-au sesizat colegii şi, luat la întrebări, bărbatul nu a recunoscut fapta de înşelăciune, dar a admis că furase un telefon mobil din incinta magazinului Penny din Alba Iulia – cartier Ampoi I. Potrivit Jandarmeriei Alba, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Momentul în care un vânător din Alba doboară un mistreț, pe un domeniu de lângă Alba Iulia

avatar

Publicat

vanatoare

Un vânător din Alba a surprins momentul în care doboară un mistreț, pe un domeniu de vânătoare din zona Berghin, la doar câțiva kilometri de Alba Iulia. Acesta a tras două focuri, ambele nimerind ținta în mișcare. Totul a fost surprins de camera de filmat pe care o purta pe cap. Vînătoarea a fost organizată […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate