Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune IPJ Alba pentru siguranța traficului rutier: Șapte șoferi au rămas fără permise. Amenzi de peste 15.000 de lei

Publicat

actiune politia filtru Filtre rutiere, permise reţinute şi amenzi. A fost weekend plin pentru poliţiştii din judeţul Alba. Aceştia au desfăşurat o acţiune ce a vizat verificarea modului în care este respectată legislația de către transportatorii de persoane și mărfuri.

În cadrul celor cinci filtre instituite au fost constatate două infracțiuni şi au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 15.000 lei. Totodată, șapte șoferi au rămas fără permisele de conducere.

În perioada 15-17 septembrie, polițiștii din judeţul Alba au participat la acţiunea desfășurată, la nivel naţional, ce a avut ca scop siguranța transporturilor.

La aceasta au participat 52 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi transporturi, care au acţionat în 5 microfiltre rutiere.

În cadrul microfiltrelor au fost constatate două infracţiuni şi au fost sancţionate 72 de abateri contravenţionale, toate pentru încălcări ale normelor privind circulația pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, au fost reţinute 7 permise de conducere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 15.140 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax