Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune IPJ Alba: Sute de sancțiuni și marfă de mii de lei, confiscată de oamenii legii într-o singură zi

Publicat

Acțiunile polițiștilor  din Alba au continuat pe tot parcursul acestei săptămâni. Oamenii legii  au reuşit să „strângă”,  în decursul zilei de vineri, amenzi de aproape 80.000 de lei. Au fost descoperite 12 infracțiuni și au fost aplicate 404 sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la regimul circulației rutiere, încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar și abateri de la normele legale în vigoare.

În perioada 01-19  aprilie, la nivelul întregii ţări au loc acţiuni preventiv-reactive, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

În cursul zilei de vineri, efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acţionat pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor comise prin violenţă, a celor la regimul circulaţiei rutiere, a furturilor, dar şi pentru revenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale.

Astfel au fost verificaţi 79 agenţi economici şi oprite în vederea efectuării de controale, 409 mijloace de transport. În urma acestor controale au fost constatate 12 infracţiuni.

Totodată au fost aplicate 404 sancţiuni contravenţionale, din care 335 sunt la regimul circulaţiei rutiere, 27 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 19 la Legea 12/1990-republicată, restul constituind alte abateri de la normele legale în vigoare. Valoarea contravenţiilor aplicate se ridică la suma de 79.415 lei.

De asemenea, în urma controalelor efectuate poliţiştii au confiscat produse şi băuturi în valoare de 3.235 lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate