Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune IPJ: Sute de amenzi, zeci de certificate de înmatriculare și permise de conducere, reținute de polițiștii din Alba

Publicat

pol

În doar câteva ore polițiștii din Alba au aplicat peste 350 de amenzi în valoare totală de 65.350 de lei. De asemenea au fost reținute 11 permise de conducere și 12 certificare de înmatriculare.

Luni, între orele 07.00 – 12.00, şi 16.00 – 22.00 , poliţiştii din judeţul Alba au acţionat, în sistem integrat, pentru menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea încălcării legislaţiei în vigoare.

La această acţiune au participat poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigare a fraudelor şi transporturi care au fost sprijiniţi de lucrători ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba şi ai Registrului Auto Român Alba.

În cele 9 ore au fost constatate 355 de abateri contravenţionale de la normele legale, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 65.350 lei. Dintre acestea, cele mai multe (339) au fost aplicate pentru încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au constatat o contravenţie la O.G. 37/2007 privind timpii de condus şi de odihnă, una la Legea 38/2003 privind taximetria precum şi 14 la alte acte normative.

Au fost reţinute 11 permise de conducere şi 12 certificate de înmatriculare (9 pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi 3 pentru defecţiuni tehnice constatate), confiscată cantitatea de 800 de kg legume, în valoare de 1.324 lei şi au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier.

De exemplu la ora 16.15, pe DN1, la km 350, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe G.F.B., de 27 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere anulat din data de 03.12.2012.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere cu permisul anulat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. gogu

    marți, 11.03.2014 at 13:57

    ***,****,****, agenti de circulatie perceptori pentru victor viorel ponta slugi jalnice ale sefilor politruci!
    Unde este pericolul social ! Astia o amendeaza pe masa,pe tasu ..pe dracu numai sa faca pe plac seffului!
    Suntem un popor de *** ,****, **** si alte epitete…Ne meritam soarta 1

  2. ax

    marți, 11.03.2014 at 16:54

    Daca am gandi toti ca tine ce s-ar intampla?Ne-am afunda si mai tare in ……… „ne meritam soarta”.Dar oare tu cel care iti meriti soarta ai facut ceva in privinta asta ?! Cu siguranta, nu. Si nu e vorba aici doar „de dragul de dat amenzi”, actiunile astea sunt pentru cei ca tine, care nu constientizeaza pericolul la care se expun si la randul lor ii expun pe altii, in trafic. PS: Daca nu iti convine unde traiesti,tara asta, poti oricand sa fugi de aici, si ai fi un las in cazul asta, sau poti sa ajuti si tu la schimbarea mentalitatii pe care o au altii despre ei si…ceilalti ;).

  3. gogu

    marți, 11.03.2014 at 20:03

    bai Osie eu nici nu am iesit din tara si nu voi trece granita ca sa nu mi se fac greata de cum va tarati in occident pentru un euro …si n-am cuvinte, esti un nimic mic…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax