Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune la Blaj, a poliţiştilor rutieri, în colaborare cu RAR: Amenzi de peste 3.000 de lei şi certificate de înmatriculare retrase, în trei ore

Publicat

control rar Starea tehnică a autovehiculelor a verificată de poliţiştii rutieri din Blaj, miercuri, în cadrul unei acţiuni comune cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român. În cele 3 ore de acţiune, au fost aplicate 14 amenzi în valoare de 3.190 lei şi retrase 3 certificate de înmatriculare.

Potrivit IPJ Alba, în 22 februarie, între orele 10.00 şi 13.00, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Alba au desfăşurat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

În cele trei ore de acţiune au fost verificate 21 de autovehicule, la şase dintre ele fiind constatate diverse defecţiuni tehnice.

În total, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.190 lei şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax