Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune la Cîmpeni: Jumătate dintre maşinile oprite în trafic, de Poliţie şi RAR, aveau defecţiuni tehnice. Şoferii au fost amendaţi

Publicat

actiune politia

actiune politia DN Jumătate dintre şoferii opriţi în trafic la Cîmpeni, de poliţişti, în cadrul unei acţiuni ce a durat cinci ore, s-au ales cu amenzi. De asemenea, 14 din cele 35 de maşini verificate aveau defecţiuni tehnice.

Miercuri, 17 august, între orele 10.00 – 15.00, poliţiştii rutieri din Cîmpeni împreună cu poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român Alba au derulat o acţiune ce a vizat verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cadrul acestei acţiuni au fost verificate 35 de autovehicule şi au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, din care 14 pentru defecţiuni tehnice identificate la autovehiculele controlate.

De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 4.750 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax