Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune pentru combaterea excesului de viteză, în Alba: Polițiștii au sancționat 31 de șoferi vitezomani și au reținut 3 permise

Publicat

Poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Poliţia Oraşului Cugir şi Poliţia Municipiului Sebeş, au acționat pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reținute 3 permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 decembrie 2022, în intervalul orar 10:00 – 13:00, polițiștii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune cu efective suplimentare, pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 43 de abateri de natură contravențională. Dintre acestea, 31 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, două pentru depășire neregulamentară, iar alte 10 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 3 permis de conducere.

La acțiune, polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax