Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune pentru combaterea excesului de viteză, pe DN 67C – Transalpina. Polițiștii din Sebeș au dat 19 amenzi

Publicat

Poliţiştii din Sebeș au acționat pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 august 2022, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, împreună polițiștii cu Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, au organizat o acțiune, pe DN 67C, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 19 abateri de natură contravențională. Dintre acestea, 11 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Săsciori, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67C, pe raza comunei, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Totodată, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto cercetările sunt continuate pentru conducerea unui vehicul către o persoană care are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax