Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune pentru combaterea tăierilor ilegale de arbori, în Alba. Polițiștii au confiscat valoric 136 mc de lemn. Valoarea amenzilor

Publicat

În perioada 11 -13 iulie 2023, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori, precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

Potrivit IPJ Alba, la acțiune, alături de polițiști, au participat și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate 12 controale privind legalitatea și exploatarea  materialului lemnos și au fost aplicate 58 de sancțiuni la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 24.000 de lei.

Totodată, a fost confiscată, valoric, cantitatea de 136 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 23.345 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax