Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, în zona Blajului. 7 permise de conducere reținute, într-o singură zi

Publicat

Polițiștii din Blaj au acționat pe DN 14 B și pe raza localităților rurale arondate, pentru creșterea siguranței rutiere. Într-o singură zi, au fost aplicate 149 de amenzi și au fost reținute 7 permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 martie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj, împreună cu polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru creșterea siguranței rutiere pe DN 14 B și pe raza localităților rurale din zona Blajului.

Cu ocazia acțiunii au fost controlate 281 de autovehicule și au fost constatate 149 de abateri de natură contravențională, majoritatea sancțiunilor (128) fiind aplicate la regimul rutier.

Au fost reținute 7 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare, iar valoarea amenzilor aplicate a fost de 30.430 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax