Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere pe drumurile din Alba. Mai mult de jumătate din sancțiuni, pentru viteză excesivă

Publicat

Arhivă foto

Polițiștii din Alba au organizat pe drumurile din județ, în perioada 16 – 22 septembrie 2023, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Au fost aplicate 769 de sancțiuni contravenționale. Mai mult de jumătate dintre sancțiuni au fost aplicate pentru viteză excesivă.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 16 – 22 septembrie 2023, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune ce a avut ca scop creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea și sancționarea participanților la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

La acțiune, polițiștii rutieri din județ au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă, au fost aplicate 769 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice.

Dintre acestea, 330 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, 58 pietonilor care nu au respectat regulile privind traversarea sau circulația pe drumurile publice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reținute 19 permise de conducere, au fost retrase 37 de permise de conducere și au fost constatate 16 infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax