Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, în Alba. Polițiștii au aplicat peste 900 de sancțiuni și au reținut 38 de permise

Publicat

Săptămâna trecută, polițiștii din Alba au organizat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Au fost aplicate 913 sancțiuni contravenționale, au fost constatate 13 infracțiuni și au fost reținute 38 de permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 05 – 11 septembrie 2022, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza județului Alba, o acţiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accident și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

Au fost aplicate 913 sancțiuni contravenționale, dintre care 278 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducere sub influența alcoolului, 11 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 55 pietonilor și 50 bicicliștilor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul sancțiunilor au fost aplicate pentru alte abateri comise de participanții la traficul rutier.

Au fost reținute 38 de permise de conducere, au fost retrase 49 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 13 infracțiuni.

La acțiune, alături de polițiștii rutieri, au participat și polițiștii de ordine publică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cici1800

    marți, 13.09.2022 at 17:02

    asa se civilizeaza lumea: cu batul/amenda

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate