Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune PMP de strângere de semnături împotriva scumpirii benzinei şi motorinei. În Alba trebuie adunate 18.000 de astfel de susţineri a campaniei

Publicat

Partidul Mişcarea Populară începe la nivel naţional şi local o acţiune de strângere de semnături împotriva introducerii accizei la 7 eurocenţi la carburanţi, începând cu data de 1 aprilie. Sub motto-ul „Ponta te arde cu pompa”, preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a anunţat că la nivelul judeţului acţiunea va începe de joi în locurile publice din judeţ. În Alba s-au propus să fie strânse 18.000 semnături până în data de 15 martie. În data de 16 martie va fi organizat şi un miting la Bucureşti.

Majorarea preţului carburanţilor, respectiv motorinei şi a benzinei este urmarea accizei suplimentare de 7 eurocenţi pe litru, a cărei aplicare de la 1 aprilie a fost confirmată de premierul Victor Ponta, la începutul acestei luni. Partidul Mişcarea Populară îşi propune ca prin această petiţie organizată la nivel naţional să fi adunate 1 milion de semnături până în data de 15 martie, iar 18.000 dintre acestea ar trebui să fie din judeţul Alba.

Negruţ a precizat că motivele pentru care s-a decis strângerea de semnături este valul de scumpiri care va fi generat de la 1 aprilie, dar şi închiderea mai multor firme.

În Alba, reprezentanţi ai filialelor din judeţ vor ieşi de joi, în locuri publice pentru a începe strângerea de semnături.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax