Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune RAR şi Poliţia Rutieră la Blaj: 13 maşini depistate în trafic cu defecţiuni tehnice. Nouă şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare

Publicat

politie

masina politie rutiera alba Marți, polițiștii rutieri din Blaj, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român Albaau organizat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. În urma acesteia, nouă şoferi au rămas fără certificatele de înmatriculare ale maşinilor şi au fost descoperite 13 autovehicule cu probleme tehnice.

IPJ Alba transmite că în cadrul acestei acţiuni au fost verificate 28 de autovehicule, iar la 13 dintre ele au fost identificate defecțiuni tehnice.

Au fost aplicate în total 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.340 lei, 11 fiind pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

În 9 dintre cazurile de autovehicule identificate cu defecţiuni tehnice au fost aplicate sancţiuni contravenţionale  conducătorilor auto și a fost luată măsura retragerii certificatului de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax