Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune rutieră IPJ Alba: 25 de permise reţinute, aproape 200 de şoferi amendaţi. Vizate, depăşirile neregulamentare

Publicat

masini politie

Aproape 200 de şoferi au fost sancţionaţi, 25 au rămas fără permis, iar Poliţia Rutieră Alba a dat amenzi în valoare de 37.000 de lei, în cadrul unei acţiuni organizate pentru combaterea încălcării regulilor de circulație privind depășirea neregulamentară.

Acţiunea a fost organizată de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, miercuri, pe raza judeţului Alba.

Poliţiştii au constatat 199 de abateri de natură contravenţională, dintre care 16 pentru depăşire neregulamentară şi 183 sancţiuni contravenționale pentru alte abateri rutiere, în valoare totală de 37.250 lei.

Totodată, cu ocazia acestei acţiuni au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 25 de permise de conducere, din care 16 pentru depăşire neregulamentară şi 9 pentru alte abateri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax