Connect with us
Publicitate

BLAJ

Acțiunea „Foc de artificii”: Doi minori din Blaj, cu dosare penale. Dețineau fără drept peste 200 de articole pirotehnice

Publicat

Peste 200 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Blaj. În această perioadă sunt intensificate acțiunile de prevenire și combatere a evenimentelor negative (răniri de persoane, incendii sau distrugeri de bunuri) generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi folosirea articolelor pirotehnice de persoanele fizice şi juridice.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 25 decembrie 2020, polițiștii din Blaj i-au depistat pe doi minori de 15 ani, din Blaj, în timp ce utilizau și dețineau fără drept 216 articole pirotehnice.

Obiectele pirotehnice au fost confiscate, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37, lit. a, din Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, republicată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax