Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiunea „Foc de Artificii”, în Alba. Peste 1.200 de articole pirotehnice, identificate de polițiști, la Sebeș și Teiuș

Publicat

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 decembrie 2021, patrula de siguranță publică de la nivelul Poliției Municipiului Sebeș, formată din polițist și jandarm, cu ocazia unui control în trafic, a identificat 900 de articole pirotehnic, care fac parte din categoria P1.

Față de deținătorul acestora, un bărbat, de 44 de ani, din Sebeș, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995, privind regimul materiilor explozive, iar articolele pirotehnice au fost indisponibilizate, în vederea confiscări.

Tot la data de 30 decembrie 2021, polițiștii din Teiuș au identificat un bărbat, de 42 de ani, din Teiuș, în timp ce deținea și oferea spre vânzare articole pirotehnice.

Cu această ocazie polițișii au indisponibilizat, în vederea confiscări, 334 de articole pirotehnice din categoria P1 și F2, iar față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

foto: arhivă

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax