Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiunea „Foc de artificii”, în Alba: Peste 800 de articole pirotehnice, confiscate de polițiști, în ultimele 24 de ore

Publicat

Peste 800 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba în ultimele 24 de ore. Trei dintre persoanele asupra cărora au fost găsite erau minore. Poliția atrage atenția cu privire la pericolul pe care-l reprezintă folosirea obiectelor cu conținut pirotehnic, mai ales pentru copii.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au continuat controalele pentru prevenirea și combaterea comerțului ilegal cu articole pirotehnice. Miercuri, 18 decembrie 2019, polițiștii din Alba Iulia au depistat o femeie de 49 de ani, din Alba Iulia, care avea asupra sa 708 articole pirotehnice pe care intenționa să le comercializeze.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Tot miercuri, polițiștii din Cugir, Blaj și cei din Rădești au depistat 4 minori, de 10, 11 și 12 ani, care aveau asupra lor, în total, 140 de petarde. Obiectele periculoase au fost confiscate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atrage atenţia cu privire la pericolul reprezentat de utilizarea necorespunzătoare a articolelor cu conţinut pirotehnic. Acestea pot produce vătămări corporale cu consecinţe deosebit de grave.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax