Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiunea TISPOL Alcohol and Drugs, în Alba. 43 de șoferi, prinși în timp ce conduceau sub influența alcoolului

Publicat

În săptămâna 3 – 9 iunie 2019, poliţiştii rutieri din Alba au acţionat pentru combaterea consumului de alcool și droguri. În cele 7 zile de acțiune au fost depistați 43 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier și au condus sub influența alcoolului.

În perioada 3- 9 iunie 2019, poliţiştii rutieri din judeţul Alba au desfăşurat activităţi, în conformitate cu programul European TISPOL ALCOHOL AND DRUGS, pentru depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

Astfel, în cele 7 zile de acţiune, poliţiştii au depistat 43 de șoferi care au urcat la volan după ce au consumat alcool.

În urma testărilor efectuate cu aparatul etilotest, pentru 9 dintre șoferi au rezultat valori mai mari de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestora fiindu-le întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Pe durata acțiunii, alți 608 participanți la traficul rutier au fost sancționați contravențional pentru alte abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 137.050 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax