Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acțiuni ale polițiștilor din Alba, în perioada Crăciunului: Amenzi de zeci de mii de lei și permise reținute

Publicat

Polițiștii din Alba au intervenit la peste 200 de evenimente în perioada Crăciunului și au aplicat amenzi de peste 70.000 de lei. Totodată, oamenii legii au reținut 14 permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada Crăciunului, peste 150 de polițiști din județul Alba au acționat, zilnic, pentru menținerea climatului de siguranță publică în județ.

S-a intervenit la 201 evenimente, au fost sesizate 64 de infracțiuni și au fost aplicate 245 de amenzi, majoritatea pentru încălcarea normelor rutiere.

În perioada 22 – 26 decembrie 2023, polițiștii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine și liniște publică și au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 5 zile, au fost constatate 64 de infracțiuni și 245 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 70.785 lei.

Totodată, polițiștii au reținut 14 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din care 9 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Polițiștii au intervenit la 201 solicitări ale cetățenilor

S-a intervenit la 201 solicitări ale cetățenilor, din care 185 au fost făcute prin serviciul de urgență 112.

„În această perioadă, nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

În continuare, polițiștii vor fi la datorie, pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și pentru a interveni atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax