Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiuni ale poliţiştilor din Alba Iulia, Blaj şi Sebeş, pentru prevenirea accidentelor rutiere. Amenzi de peste 9.000 de lei

Publicat

pompier

Poliţiştii din Alba Iulia, Blaj şi Sebeş au dat amenzi în valoare totală de 9.140 lei, în cadrul unor acţiuni organizate miercuri şi joi, pentru combaterea ilegalităţilor comise de conducătorii auto, menţinerea siguranţei publice şi prevenirea accidentelor rutiere.

La Alba Iulia, miercuri, între orele 8.00-13.30 şi 16.00 -19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acţiune în urma căreia au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.620 lei, din care 7 pentru viteză excesivă.

La Blaj, joi, au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.840 lei, din care 11 privind circulaţia rutieră pe drumurile publice şi două privind comerţul. A fost identificat Traian Nicolae L. (33 de ani), din Blaj, care, în perioada 30 septembrie – 9 octombrie, a sustras două biciclete şi a comis un furt din incinta unui cabinet veterinar. Prejudiciul, în valoare de 650 de lei, a fost recuperat în proporţie de 80%, iar faţă de Traian Nicolae L. a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

La Sebeş, poliţiştii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.680 lei şi au verificat opt agenţi economici. A fost constatată o infracţiune la regimul rutier, a fost reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare. Pe strada Dorin Pavel din Sebeş, a fost depistat un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare, condus de L.A. (30 de ani), din comuna Ighiu. Autoturismul avea autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din luna septembrie 2012, motiv pentru care faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax