Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Acţiuni ale poliţiştilor din Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi Blaj. Oamenii legii au dat amenzi de peste 28.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi Blaj au organizat, joi, acţiuni ce au vizat menținerea ordinii şi liniştii publice, fluidizarea traficului rutier, circulaţia pe drumurile publice, dar şi comerţul  illicit. În total, amenzile aplicate depăşesc suma de 28.000 de lei, iar oamenii legii au constatat infracţiuni diverse, inclusiv fals privind identitatea.

La Aiud, acțiunea a avut drept scop menținerea ordinii şi liniştii publice, fluidizarea traficului rutier și combaterea încălcării normelor legale în vigoare. Polițiștii au aplicat 77 sancţiuni contravenţionale, din care 58 privind circulaţia pe drumurile publice, 16 pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, două sancțiuni la Legea 12 din 1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și o sancțiune contravențională privind procedura de eliberare a certificatului de producător. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în cadrul acestei acțiuni a fost de 8.970 lei, fiind reținut și un certificat de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au mai constatat și 8 infracțiuni: un ultraj contra bunelor  moravuri, un furt de fier vechi, două furturi de  produse agricole de pe câmp, un fals privind identitatea, un fals în înscrisuri sub semnatură privată, un uz de fals și o infracțiune de însușire a bunului gasit.

La Blaj, poliţiştii au acţionat pentru menținerea ordinii şi liniştii publice, fluidizarea traficului rutier și combaterea  fenomenului de comerţ illicit. Au participat polițiști rutieri și polițiști de ordine publică şi au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, din care 10 privind circulaţia pe drumurile publice, două pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice și trei sancțiuni contravenționale privind  pescuitul şi acvacultura. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în cadrul acțiunii a fost de 2.140 lei.

La Alba Iulia şi Sebeş, a fost organizată o acţiune împreună cu personal din cadrul R.A.R. Alba, pentru combaterea nerespectării dispoziţiilor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii de vehicule şi de către pietoni. Polițiști rutieri și polițiști de ordine publică au aplicat 121 sancţiuni contravenţionale privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reținute 4 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în cadrul acestei acțiuni a fost de 17.490 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax